ROZKŁAD LEKCJI I PRZERW

1. 8:00 – 8:45 (5min)

2. 8:50 – 9:35 (10min) 

3. 9:45 – 10:30 (10min) napój

4. 10:40 – 11:25 (10min)

5. 11:35 – 12:20 (10min)

6. 12:30 – 13:15 (20min) obiad

7. 13:35 – 14:20 (10min) napój

8. 14:30 – 15:15 (5min)

9. 15:20 - 16:05